Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Blondínke prišlo zle, keď zistila, kto kupuje jej pikantný obsah: Dokonca spolu cez internet randili!

(Zdroj: Instagram/honeybrooksvip)

SYDNEY – Modelka, ktorá pôsobí na OnlyFans, si všimla, že neznámy muž doslova vykúpil všetok jej obsah. Dohodla sa s ním na špeciálnej ponuke, keď zrazu prišiel šok. V príspevkoch na Instagrame opísala hrôzostrašný moment, keď sa dozvedela pravdu o jeho identite.

Austrálska modelka Honey Brooksová sa podelila o svoj šok a zdesenie po tom, čo zistila, že jej online „priateľ“ bol v skutočnosti manžel jej najlepšej priateľky. Vo videu, ktoré publikovala na sociálnej sieti, vysvetlila, že muž sa prihlásil na odber jej stránky OnlyFans asi pred šiestimi mesiacmi, ale kvôli povahe stránky – ktorá používateľom umožňuje používať pseudonymy a uchovávať všetky osobné informácie v súkromí – nemala potuchy o jeho identite. Napriek tomu upútal jej pozornosť, pretože do týždňa kúpil všetok jej obsah, čo bolo podľa Brooksovej úplne šialené.

„Každú noc bol online, robil to, čo my po nociach, a potom sa dostal do štádia, keď už nezostal žiadny obsah, ktorý by si mohol kúpiť,“ uviedla. „Tak sa spýtal, či by si mohol kúpiť osobnejší zážitok,“ priblížila ďalej. Brooksová mu teda ponúkla možnosť zaplatiť si online „priateľku“, čo znamená, že mu bude posielať súkromný obsah. „Zahŕňa to prioritné posielanie správ, robenie zábavných vecí každý večer, videohovory, v podstate ako online priateľka,“ vysvetlila. Muž si tento balíček zaplatil na tri mesiace, čo Brooksovej prišlo zvláštne, pretože väčšina sa po mesiaci odhlási. „Míňal veľa peňazí a trávil so mnou veľa intímneho času,“ priblížila.

Ale potom, jedného dňa, akoby sa prepadol po zem. „Nevedela som, či zomrel, bola som taká zmätená. Ale dnes ráno to všetko začalo dávať zmysel. Neprepadol sa pod zem. Prestal mi posielať správy, pretože sa to dozvedela jeho žena,“ prezradila. Brooksová následne poukázala na to, že nielenže bola mužova manželka jednou z jej najlepších priateľov, ale tiež sa s ním viackrát osobne stretla. O tejto nepríjemnosti informovala svoju kamarátku. „Neobviňovala ma. Vysvetlila som jej, že som nemala potuchy a ona to predpokladala, pretože vedela, že nie som ten typ človeka,“ vysvetlila.

Napriek tomu priznala, že ju incident rozrušil a že sa kvôli tomu cíti zle. Deň po zverejnení svojho video sa Brooksová podelila o novinku. Povedala, že kamarátkin manžel prekrútil celý príbeh a povedal svojej žene, že Brooksová celý čas vedela o jeho identite a že je s tým v poriadku. Aby toho nebolo málo, oznámil, že chce zostať s manželkou. Brooksová, ktorá je sama v otvorenom manželstve, vysvetlila, že sa chystá stretnúť s párom, aby veci urovnali.

Viac o téme: ModelkaOnline priateľ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu